Felt Caddy za pelene

news04

NEOPHODNA KORPA ZA SKLADIŠTENJE PROIZVODA ZA NOVORĐENO - Baby Diaper Caddy je dovoljno svestran za sve te stvari za bebe: igračke za bebe, pelene, odjeću za bebe, maramice za bebe, bibs, kombinezone, igračke za bebe, platnene pelene, uloške za presvlačenje, lijekove, krpice za podrigivanje i ostalo potrepštine za bebe!Dovoljno velik za desetke pelena i većinu dozatora maramica.

ULOŽAK ZA ORGANIZATOR koji se može skidati - Uklonite uložak za pelene da biste ga koristili kao korpa za odlaganje igračaka, korpe za bebe ili dječja korpa za dodatno odlaganje u dječjoj sobi.Naš lagani, prenosivi sanduk za pelene napravljen je od mekog filca i ima čvrste vanjske džepove za dodatno skladištenje bebe.news03

DIZAJN DA BI ODLOŽIO DEKOR VAŠEG DRASCA - Naša korpa za pelene dizajnirana je u neutralnim sivim bojama kako bi izgledala dobro u svakoj prostoriji.Dobro izgleda na vašem stolu za presvlačenje, na vrhu komode ili pored kante za pelene i neophodan je predmet za vašu stanicu za mijenjanje pelena.Lako pomerajte torbu pomoću duge ručke.

VIŠENAMJENSKI KOMPLET - S više odjeljaka možete lako pohraniti sve dijelove pumpe za grudi i pumpe za grudi, koristiti kao organizator u automobilu, spremiti sve te proizvode za kupanje ili postaviti uz krevet kako biste stvari lakše pronašli tokom tih kasnih noćnih hranjenja.

PROMIŠLJENA IDEJA ZA TUŠIRANJE BABY SHOWER - Baby Diaper Caddy je praktičan poklon i trebao bi biti u registru svake bebe.Predstavlja odličan poklon za bebu!

Karakteristike

1. Naša velika torba za odlaganje za bebe izrađena je od visokokvalitetnog filca, mekog ruba na dodir i najviših standarda koji biste očekivali

2. Ulošci koji se mogu ukloniti mogu se lako izvaditi i koristiti kao velika torba za odlaganje robe kao što su pumpa za grudi, proizvodi za kupanje, ćebad i još mnogo toga.

3. Dovoljno prenosiv da se nosi bilo gdje u kući ili u automobilu tokom putovanja.

4. Ne samo da je praktičan, već je i moderan i svestran za upotrebu bilo gdje, od stalka za presvlačenje sa strane krevetića do autosjedalice ili prtljažnika.

 


Vrijeme objave: Sep-16-2022